Over ons

Start van Boomgaard de Zoete Kers

De Zoete Kers is een echt familie bedrijf met liefde voor het fruittelers vak. De familie Hoekman heeft in het jaar ’92 in Goes hun eerste winkel opgestart genaamd de Fruithoek. Een groot deel van de boomgaard was toen gevuld met appels en peren en een kleiner deel kersen, pruimen, bessen en pompoenen. Toen bleek dat de kersen zo goed liepen zijn er steeds meer van aangeplant. In 1999 is het bedrijf uitgebreid met een locatie in Serooskerke (W). Daar werden geen appels en peren meer geplant maar juist kersen, pruimen en bessen omdat onze klanten daar zo opgetogen over waren. Gelukkig zijn er veel collega fruittelers met appels en peren zodat we deze toch nog in onze winkel hebben. In 2013 is de winkel in Goes gestopt (door uitbreiding industrieterrein) en is Noordwelle opgebouwd.

Boerderijwinkel Serooskerke (W)

De boerderijwinkel in Serooskerke Walcheren bevind zich vlakbij de toeristische dorpjes Veere en Vrouwenpolder. In Oostkapelle en Domburg kunt u heerlijk wandelen en fietsen in het prachtige natuurgebied de Manteling. Neemt u een lekker bakje kersen of aardbeien mee voor onder weg? Heeft u zin in een bakje koffie of thee, dan schenken we dat met veel plezier voor u in. Op ons erf is er genoeg gelegenheid om lekker even te zitten in een van de prieeltjes.

Boerderijwinkel Noordwelle

In plaats van de winkel in Goes is het bedrijf in Noordwelle opgezet. De grote boerderijwinkel in Noordwelle Schouwen-Duiveland ziet u van ver al liggen in de weidse landschappen. De kop van Schouwen bezit prachtige duinen en natuurgebieden, zeer geschikt voor een mooie wandeling of fietstocht. Dit eiland is aan alle kanten omringt door de zee en uitgebreide stranden. Ook zijn er veel gelegenheden om te kamperen!

Op beide locaties kunt u genieten van de rust, ruimte, dieren en een speelplaatsje voor de kinderen. Eind augustus begint het pompoenen seizoen, dan ligt ons erf vol met prachtig gekleurde én eetbare pompoenen.

 

Copyright De Zoete Kers 2024 |Sitemap |Privacy Policy | Website door: Steketee Online